Disclaimer

Bak-lab is een site van Erik Niels Boerma. De site is in particulier bezit en heeft geen enkele commerciële inslag. Het is het digitale, online aantekeningen boek voor in mijn keuken. Door het te delen wordt het meer.

Reclamevrij

Er wordt op Bak-lab niet geadverteerd. Daarom wordt reclame via commentaar velden ook actief geweerd. Op de aanbevelingen pagina of in recepten kunnen aanbevelingen staan voor specifieke producten of sites. Het gaat in die gevallen altijd om een ongebonden advies. Bak-lab ontvangt geen geld voor zulke uitingen.

Zie hier het privacy beleid van Bak-lab.nl

Recepten

Alle recepten op Bak-lab zijn origineel. Uiteraard gebruik ik veel recepten van anderen ter inspiratie, maar ik zet een recept alleen online als het zoveel is aangepast dat het onmiskenbaar anders is geworden. Er kunnen bij recepten referenties of links staan naar de inspiratie bronnen. In het geval van recepten uit een boek staat er een verwijzing naar de boekenlijst (pagina). In het geval van een online recept, is de link vermeld die geldig was op het moment van het publiceren van de Bak-lab recept pagina. Deze links houd ik niet actief bij en kunnen derhalve ongeldig worden. Indien je een niet werkende link tegenkomt, kun je het laten weten via een commentaar op het betreffende recept. Ik zal de link dan aanpassen of verwijderen. Het e-mail adres dat je moet opgeven om te kunnen reageren wordt niet bij je reactie weergegeven.

Beeldmateriaal

Alle foto’s op Bak-lab zijn door mijzelf gemaakt en derhalve niet voorzien van een bronvermelding. Bij uitzonderingen staat dit bij de foto of afbeelding vermeld. Als je beeldmateriaal van Bak-lab wilt gebruiken, vraag hier dan toestemming voor alvorens het beeld te gebruiken. Alle foto’s zijn in hogere resolutie beschikbaar (voor als je een leuke toepassing hebt). In principe zal toestemming verleend worden onder voorbehoud van het vermelden van de bron. Vraag je toestemming aan door een mail te sturen naar erik.niels@bak-lab.nl

Reageren

Je kunt reageren op bijna alle plekken op deze site. Je moet bij het reageren je e-mail adres vermelden en een naam opgeven. De naam komt in beeld bij het commentaar, het e-mail adres wordt niet getoond. Dit adres wordt gebruikt om je te identificeren. Hierdoor is het mogelijk om verzenders van comment-spam te weren door hun adressen te blokkeren. Je hoeft je verder niet te registreren.

Je reactie komt in een wachtrij. Zodra ik je reactie heb bekeken zet ik hem op de site of krijg je een reactie. Het kan dus even duren voor je je bericht terug ziet. Bak-lab is niet verplicht om een reactie te plaatsen. Alleen berichten die iets toevoegen aan een artikel of discussie komen in aanmerking. Als je een andere site (zoals een ander blog of online recept) wilt aanbevelen, dan wordt beoordeeld of dit een vriendschappelijke vermelding is, of reclame. Reacties met omstreden inhoud (inclusief reclame) worden niet geplaatst. Houd er rekening mee dat je reactie op een openbaar bereikbare plek terecht komt en door zoekmachines kan worden geïndexeerd. Om comment-spam te weren is een plug-in geïnstalleerd. Als je reactie niet online komt en je hebt geen reactie ontvangen, dan kan het zijn dat je bericht door dit filter is afgevangen. Vooral het plaatsen van url’s kan dit veroorzaken.

Copyright

Alle inhoud van de site: copy-right Erik Niels Boerma 2019. Voel je vrij om de recepten over te nemen en ze naar je eigen hand te zetten. Teksten en beeld materiaal mogen niet zonder vooraf gegeven toestemming worden overgenomen.